شما هم دوست دارید پنیر رو خودتون درست کنید؟
خب، کاری نداره، اگه از این شیرای تو نایلونی که بعضیها براش صف وایمیسند و بعضی ها براشون آورده میشه دارید. بریزید تو یه قابلمه و بجوشونید. یادتون نره که زیرش کم باشه تا سر نره، تو همون حالت جوش، بسته به مقدار شیری که داشتید یک مقدار سرکه و نمک بریزید. من دیروز دوتا نایلون یک لیتری شیر داشتم و یک استکان سرکه و یک قاشق پر نمک ریختم. بلافاصله شیر دلمه میبنده و قلنبه قلنبه میشه، یک دقیقه بعد، اون قابلمه رو از روی شعله بردارید و بریزید تو یک پارچۀ تمیز(مثل پارچه متقال) که روی یک آبکش قرار داره. رو همون آبکش هم میشه ولی احتمال داره کمی پنیر به این صورت حیف و میل شه. بعد اون پارچه رو میبندید و یک شی سنگین میگذارید روش . وقتی خنک تر شد، میتونید به همون ترتیب داخل یخجال بگذارید تا در معرض آلودگی کمتری باشه. یکی دو ساعت بعد، پنیر خوشمزه و خوبی درست شده که میتونید حتی خام خام هم بخوریدش.
نوش جونتون.
ببخشید که من عکساش رو تهیه نکردم.
خب، کاری نداره، اگه از این شیرای تو نایلونی که بعضیها براش صف وایمیسند و بعضی ها براشون آورده میشه دارید. بریزید تو یه قابلمه و بجوشونید. یادتون نره که زیرش کم باشه تا سر نره، تو همون حالت جوش، بسته به مقدار شیری که داشتید یک مقدار سرکه و نمک بریزید. من دیروز دوتا نایلون یک لیتری شیر داشتم و یک استکان سرکه و یک قاشق پر نمک ریختم. بلافاصله شیر دلمه میبنده و قلنبه قلنبه میشه، یک دقیقه بعد، اون قابلمه رو از روی شعله بردارید و بریزید تو یک پارچۀ تمیز(مثل پارچه متقال) که روی یک آبکش قرار داره. رو همون آبکش هم میشه ولی احتمال داره کمی پنیر به این صورت حیف و میل شه. بعد اون پارچه رو میبندید و یک شی سنگین میگذارید روش . وقتی خنک تر شد، میتونید به همون ترتیب داخل یخجال بگذارید تا در معرض آلودگی کمتری باشه. یکی دو ساعت بعد، پنیر خوشمزه و خوبی درست شده که میتونید حتی خام خام هم بخوریدش.
نوش جونتون.
ببخشید که من عکساش رو تهیه نکردم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر